تخفیف های ویژه عیدانه توسینسو
تا 60 درصد تخفیف ویژه
00ساعت 00دقیقه 00ثانیه
btbmrad

از دسترس خارج کردن پوشه های share شده پیشفرض در شبکه workgroup

سلام دوستان

وقتی یک سیستم به شبکه workgroup اضافه میشه پوشه desktop - usersهم  برا کسی که اکانت ورود به اون سیستم را داره قابل دیدنه چطور میشه کاری کرد که اون پوشه ها هم دیده نشن و فقط پوشه هایی که share manual تعریف کردیم قابل مشاهده باشه

 

 

این سوال 1 پاسخ دارد.
لذت یادگیری با توسینسو
به عنوان شخصی که مدت هاست از سایت توسینسو استفاده می کنم باید بگم که واقعاً یکی از بهترین مرجع ها برای ارتقاء دانش شخصی هست. دوره های سایت، راهکارها و مطالب، همگی عالی هستند.

میتونم بپرسم چرا میخواید پروفایل های کاربری رو مخفی کنید ؟ اگه کاربر معمولی به سیستم لاگین کنه میتونه اسم پروفایل رو ببینه ولی نمیتونه به محتویاتش دسترسی داشته باشه مگر اینکه عضو گروه Administrators باشه.

 

Senior Systems Engineer
btbmrad

وقتی از یک سیستم اکانت سیستم دیگه را وارد میکنم (NETWORK)  محتویات داخل پروفایل کاربری شامل پوشه Download , Desktop هم می بینم میخوام محتویاتش دیده نشه و فقط اون پوشه ای که share شده دیده شه

Administrative Share ها رو غیرفعال کنید. لینک زیر رو ببینید :

آموزش غیرفعال کردن Share های مدیریتی با گروپ پالیسی

Senior Systems Engineer
  • انتخاب شده به عنوان جواب توسط 1 نفر
پاسخ شما
برای ارسال پاسخ خود وارد شوید.
از سرتاسر توسینسو
تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره پاییزه می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....